Despre noi

La doar 30 de km nord de Chisinau

01

La doar 30 de km nord de Chisinau

La doar 30 de km nord de Chisinaupe traseul national Chisinau –Leuseni, in vecinatatea padurii, intr-un cadru natural deosebit este amplasat popasul turistic Gril Parc – o locatie in perfecta armonie cu natura! Popasul este o oaza de confort in mijlocul unei naturi de o frumusete salbatica. Aerul proaspat , padurile ce inconjoara intreaga zona precum si confortul deosebit, la care se adauga ospitalitatea gazdelor, va vor aduce linistea mult dorita si amintirea unor clipe de neuitat. Localul nostru va ofera multiple posibilitati de agrement, ideal pentru team building si, in egala masura, pentru organizarea celor mai importante evenimente din viata dvs: nunti, cumetrii, mese festive.

02

Recomendații

Ce spun oamenii despre noi

Extraordinar, nimic de reprosat! Totul a fost la superlativ!!! Recomandam cu toata inima!cu bucate și feluri diferite! Sala spațioasă,pe timp frumos este și terasă afară! Personalul amabil și receptiv,dau dovadă de profesionalism! Concluzia:este un restaurant care-ți poate face sărbătoarea un vis...practicațil!

Alina Gorincioi

Am avut ocazia sa facem nunta la localul dat, cinstit s-a v-a spun am ramas incintat la toate 100%. Bucatele gustoase sala amenajata superb, personalul reciptiv la 200%. Chiar am sarbatorit nunta mai bine decit am planificato. Aparte multumiri administratorului Grigore care cu echipa de chelneri au facut tot posibilul si imposibilul ca oamenii sa se simta bine. Recomand acest local pentru orice nunti de la mici la mari)))

Denis Dragoner

Nunta noastra a fost perfecta! Personalul restaurantului ne-au ajutat din toate punctele de vedere - cu sfaturi, cu pozitivism, cu disponibilitatea si bineinteles cu voia buna a chelnerilor care ne-au facut o surpriza foarte frumoasa. Mancarea a fost extraordinara atat la aspect cat si la gust, deservirea la fel. Ne bucuram ca am ales sa ne facem sarbatoarea in acest local parca retras din lumea Moldovei.

Tatiana Doljikov

Restaurantul este frumos cu împrejurări superbe! Am fost în calitate de dansator...mi sa dat cameră aparte p-u costumație,schimburi.Totul gustos și frumos aranjat! Am fost serviți ca la mama acasă...cu bucate și feluri diferite! Sala spațioasă,pe timp frumos este și terasă afară! Personalul amabil și receptiv,dau dovadă de profesionalism! Concluzia:este un restaurant care-ți poate face sărbătoarea un vis...practicațil!

Dumitru Sîrcu